Larger Than Live: Frenna Deluxe 2020

Live  >>==https://bit.ly/3fCUkrw

Live  >>==https://bit.ly/3fCUkrw

Larger Than Live: Frenna Deluxe 2020

Zanger, rapper en streamrecordbreker Frenna komt naar Larger Than Live met een show die zijn reputatie als geboren headliner voorgoed in je oren knoopt. Compleet met danseressen, slicke visuals,Larger Than Live: Frenna Deluxe 2020 special effects en toffe interactieve shout-outs spelen Frenna & 777 Band tracks van zijn hagelnieuwe plaat ‘’t Album Onderweg Naar ‘Het Album’’ – dat aan het begin van de concertagendacrisis uitkwam en in deze vorm nog nooit te zien was. Hou je telefoon bij de hand,Larger Than Live: Frenna Deluxe 2020 want ook voor de moddervette gastoptredens tijdens deze hiphop-wereldpremière kom je straks hartjes tekort.

OVER LARGER THAN LIVE
Larger Than Live is een virtuele concertzaal waarin bezoekers interactief contact met de optredende artiest hebben. Voor de shows wordt midden in Ziggo Dome een speciaal podium gebouwd, dat is uitgerust met state-of-the-art technologie voor kwalitatief hoogstaand beeld, geluid en licht. De optredende artiesten maken speciaal voor Larger Than Live een show die inspeelt op deze digitale omgeving. Met een streamingticket kunnen kijkers online aanwezig zijn bij de liveshows.

Je kunt op de dag van de show vanaf 20.00 uur inloggen. De show zelf start om 21.00 uur.

Ga voor meer info naar largerthan.live

SHOW BIJWONEN
Omdat evenementen vanaf 1 juli beperkt zijn toegestaan kun je als fan dit concert óók fysiek bezoeken. Er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar waardoor anderhalve meter afstand tot andere bezoekers kan worden gehouden.

CORONA MAATREGELEN
Om onze evenementen soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je om deze maatregelen goed door te lezen en na te leven: mojo.nl/corona-maatregelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *